Over mij

Deze website is het gevolg van een uit de hand gelopen hobby.

Het vrijwel onbeperkt bijdrukken van miljarden dollars en euro’s zal naar mijn overtuiging leiden tot een ineenstorting van ons financiële systeem. De enige twee veilige vluchthavens zijn fysiek goud en zilver.

Omdat ik zilveren voorwerpen heel mooi vind, en bijvoorbeeld een baartje goud niet, is het hebben van zilveren voorwerpen voor mij enerzijds een genot en anderzijds een veilige belegging. Helaas worden er op eBay en Marktplaats heel veel artikelen aangeboden als zilver, terwijl in werkelijkheid het gaat om verzilverde dingen. Heel vaak uit onwetendheid van de verkoper. En voor de goede voorwerpen wordt doorgaans een prijs gevraagd die veel te hoog is.

Daarom heb ik een (andere) website gemaakt voor de inkoop van oud zilver. Die website is een groot succes. De hoeveelheid oud zilver die aan mij wordt aangeboden is te groot voor mijn eigen hobby. En daarnaast: wat moet ik in hemelsnaam met 4 complete bestekken voor 12 personen?

Maar om nou mooie zilveren voorwerpen daarom maar om te laten smelten; dat gaat me aan mijn hart. Dat doe ik dus niet. Ik gun ze graag een tweede leven.

Dat tweede leven wordt nu aan jou via deze website aangeboden. Je koopt gegarandeerd goede massief zilveren artikelen. Versleten en beschadigde zaken laat ik omsmelten; die staan er hier niet tussen. De prijs die ik vraag is in vergelijking met andere aanbieders heel laag.

Ik wens je veel kijkplezier toe op deze website, en wie weet zien we elkaar binnenkort in Nijmegen, want je bent (op afspraak) van harte welkom om te komen kijken en kopen.

Sommige voorwerpen staan ook op de Marktplaats. Je kunt daar lezen hoe de kopers mij beoordelen.

Heb je vragen of wil je komen kijken, stuur een email: post@zilverjuwelier.nl
of bel: 06 577 869 20 of whatsapp

Paul v.d. Zee